Het derde seizoen van Netflix-serie ‘Outer Banks’: Een vooruitblik

In oktober 2022 spoilt hoofdactrice Madelyn Cline perongeluk de releasedatum van het derde seizoen van Outer Banks. 4 maanden later is het bijna zover. Binnen exact een week, op 23 februari, kan de serie terug worden gebingewatcht op Netflix. Maar wat kunnen we verwachten? Een kleine vooruitblik.

Een groot succes

Waarom is Outer Banks nu zo populair? De verhaallijn spreekt zeer hard aan. Een groep tieners, de ‘Pogues’, zijn namelijk op een queeste. Dit naar het kruis van Santo Domingo. Maar al snel botsen ze op enkele dingen. Vooral hun rivalen, namelijk de ‘Kooks’, werken constant tegen. Eigenlijk is het gewoon één groot mysterie. En dat blijkt te werken.

Het is niet enkel de verhaallijn die de serie zo populair maakt. Het volledige verhaal speelt zich af op het strand. Zo lijkt het wel of je zelf aan de oostkust van de Verenigde Staten bent. Het is dan ook geen verrassing dat de serie direct bij de populairste series van Netflix hoorde.

Einde seizoen 2

Voor zij die seizoen 2 hebben gekeken, is het misschien handig dat we het einde van seizoen 2 nog eens opfrissen. Het seizoen eindigde namelijk met een enorme cliffhanger. 

Dat was het moment dat er plots iemand in beeld kwam die we doorheen de serie maar in enkele flashbacks zagen. Dit blijkt de vader van John B te zijn van wie iedereen dacht dat hij al overleden was. Maar niets blijkt dus minder waar.

Wat kunnen we afleiden uit de trailer?

John B senior gaat nu, samen met Carla Limbrey, zijn zoon en de andere ‘Pogues’, op jacht naar het kruis van Santo Domingo en het goud. Het zal hevig worden, want meerdere groepen willen het kruis graag in hun bezit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *